014 96 06 40

Wij hebben alles in huis voor uw grondwerken
Het betere grond- en graafwerk

Zit u als bedrijf of als particulier met grootse plannen voor grondwerken in Beerse of omstreken? Vraag dan gerust advies aan de firma Versmissen Marc. Wij komen u met plezier bijstaan in het uitvoeren van alle grondwerk. Met meer dan 30 jaar ervaring, gespecialiseerd personeel en een uitgebreid en modern machinepark weten we elke klus vakkundig te klaren.

Kleine of grote grond- en graafwerken

Dat kunnen kleine of grote werken zijn zoals het graven van kelders, zwembaden, opritten, putten (zoals een septische put, die we ook installeren), sleuven, grachten, het uitgraven van palen enzovoort. Onze grondwerkenfirma heeft hiervoor de nodige graafmachines, transportmiddelen en kranen ter beschikking, inclusief personeel. Bandenkranen, rupsenkranen, tractoren, vrachtwagens, minigravers, noem maar op: wij leveren materiaal, werkkracht en métier bij grondwerkzaamheden in Beerse en omstreken.

Vraag uw vrijblijvende offerte

Naast voor grondwerken, kan u ook bij ons terecht voor alle soorten afbraakwerken, montagewerken, mobiele kranen en moeilijk transport. Hiervoor beschikken we onder andere over een arsenaal kleine tot grote kranen en zelfs tractors. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier op deze website in en wij sturen u zo spoedig mogelijk antwoord.

 

ALLERHANDE MOBIELE KRANEN

KLEINE & GROTE WERKEN

REEDS MEER DAN 30 JAAR