Graven is ons vak

Versmissen Marc: alles voor uw grondwerken in Beerse en omstreken.

Zit u als bedrijf of als particulier met grootse plannen voor grondwerken in Beerse of omstreken? Vraag dan gerust advies aan de firma Versmissen Marc. Wij komen u met plezier bijstaan in het uitvoeren van uw grondwerken. Met meer dan 30 jaar ervaring, gespecialiseerd personeel en een uitgebreid en modern machinepark weten we elke klus vakkundig te klaren.

Dat kunnen kleine of grote werken zijn zoals het graven van kelders, zwembaden, opritten, putten (zoals een septische put, die we ook installeren), sleuven, grachten, het uitgraven van palen enzovoort. De firma Versmissen Marc heeft hiervoor de nodige machines met machinisten ter beschikking. Bandenkranen, rupsenkranen, tractoren, vrachtwagens, minigravers, noem maar op: wij leveren materiaal, werkkracht en métier bij grondwerken in Beerse en omstreken.

Daarnaast kan u ook bij ons terecht voor alle soorten afbraakwerken, montagewerken en moeilijke transporten. Hiervoor beschikken we onder andere over een arsenaal kleine tot grote kranen. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. Vul het contactformulier op deze website in en wij sturen u zo spoedig mogelijk antwoord.

Tel.: 014/96 06 40
Contacteer ons!014/96 06 40