Afbreken met zorg

Versmissen Marc: voor het zorgzaam laten afbreken in Beerse en omstreken.

De firma Versmissen Marc verzorgt al meer dan dertig jaar grote en kleine afbraakwerken voor zowel bedrijven als particulieren. Neem geen ondoordachte beslissingen indien het op afbraak aankomt en doe een beroep op ons voor het laten afbreken in Beerse en omstreken.

Bent u bezig met de renovatie van uw huis en moeten er een aantal muren gesloopt worden? Vraag ons dan gerust om advies. Wij komen terplaatse de afbraak inschatten en sturen vervolgens gespecialiseerde vakmensen met het nodige materiaal om de afbraak in goeie banen te leiden. Maar ook indien er een volledig huis moet afgebroken worden of indien er nog grotere afbraakwerken moeten uitgevoerd worden binnen of buiten de bedrijfsmuren, staan we klaar met het geschikte personeel en de nodige machines. Ook de afvoer van het puin en andere rommel kunt u aanVersmissen Marc overlaten.

Uiteraard gaan wij steeds voorzichtig te werk, met aandacht en zorg voor een eventueel meer kwetsbare omgeving. Desnoods gebruiken we alleen onze handen. We hebben ook ervaring in het uitvoeren van gevaarlijke afbraakwerken.

Muren en meer laten afbreken in Beerse en omstreken is slechts één van onze troeven. Wij van de firma Versmissen Marc kunnen u ook ondersteunen bij grond- en montagewerken, het uitvoeren van moeilijke transporten en het inzetten van kleine tot grote mobiele kranen.

Aarzel niet om ons vragen te stellen. Wij beantwoorden ze met plezier.

Tel.: 014/96 06 40
Contacteer ons!014/96 06 40