Moeilijke montagewerken

Versmissen Marc: voor al uw montagewerken in Beerse en omstreken.

Sommige plannen lijken op papier kinderspel maar zijn in de praktijk geen sinecure. U wil bijvoorbeeld een zwembad laten plaatsen maar er is geen toegang tot de tuin vanaf de straatkant. En hoe krijgt u in godsnaam die jacuzzi op uw terras? De firma Versmissen Marc heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vinden van oplossingen voor dergelijke hindernissen. Wij zijn in het bezit van mobiele kranen, klein en groot. Onze vakmensen kunnen u ook bijstaan met installatie en transport.

Maar wij plaatsen ook prefab muren, wanden, gyproc, panelen en containers op moeilijk bereikbare plaatsen. We schatten op voorhand de werkmethode in en zorgen voor de nodige werkkracht en machines. U weet dus waar u moet zijn voor uw montagewerken in Beerse en omstreken!

Naast alle soorten professionele kranen heeft Versmissen Marc ook tractoren, graafmachines, vrachtwagens en ander materiaal tot zijn beschikking. Bij ons kan u immers ook terecht voor grond- en afbraakwerken. Met zware machines voor het ruwe werk en met de hand uitgevoerd wanneer voorzichtigheid aangewezen is.

Hebt u als bedrijf of als particulier hulp nodig bij montagewerken in Beerse en omstreken? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via het contactformulier op deze site. Wij geven u spoedig antwoord.

Tel.: 014/96 06 40
Contacteer ons!014/96 06 40