Transport via tractors

Versmissen Marc: uw adres voor tractors in Beerse en omstreken.

De firma Versmissen Marc uit Beerse beschikt over een heel arsenaal machines om zowel grond-, montage- als afbraakwerken tot een goed einde te kunnen brengen. Daar hoort ook het transport bij van machines (zoals bijvoorbeeld een grondwerker) of montage-onderdelen of grond. In dat laatste geval kunnen tractors worden ingezet voor het leveren van onder andere zwarte grond, zavel of opvulgrond. De tractors kunnen uiteraard ook dienen om afgegraven grond af te voeren.

Vooral wanneer het terrein moeilijk te bereiken is met een vrachtwagen zijn tractors de ideale oplossing. Voor kleine en grote tractors in Beerse en omstreken kan u dus bij ons terecht. We hebben bovendien getrainde tractorchauffeurs in dienst die u vakkundig en met een glimlach zullen bijstaan.

Doe dus als bedrijf of particulier gerust een beroep op ons voor tractors in Beerse en omstreken. Ook voor andere grote klussen (grondwerk, afbraak, montage, transport) kan u bij ons advies inwinnen. Met meer dan dertig jaar ervaring is geen klus ons nog té moeilijk. Wij luisteren graag naar uw wensen en komen u dan tegemoet met een aan de situatie aangepaste oplossing. U bent van harte welkom!

Tel.: 014/96 06 40
Contacteer ons!014/96 06 40