Transport op maat

Versmissen Marc: aangepast transport van machines in Beerse en omstreken.

Bij grond-, afbraak- en montagewerken hoort er uiteraard aangepast transport. De firma Versmissen Marc heeft niet alleen meer dan dertig jaar ervaring in het uitvoeren van die werken, maar zorgt ook nog eens voor het noodzakelijke transport van montage-onderdelen, machines en het afvoeren van puin bij afbraakwerken. Wij hebben mobiele kranen en transportmiddelen tot onze beschikking voor alle soorten transport.

Zoekt u dus als bedrijf of als particulier naar een geschikt transport van machines in Beerse en omstreken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u met plezier verder. Voor de grote klussen kunnen we zelfs een dieplader inzetten. Wat er ook opgetild of vervoerd moet worden, hoe onhandig of ondeelbaar de objecten ook zijn, bolvormig of vreemdvormig, Versmissen Marc zorgt voor het professioneel inladen en afleveren. Zelfs indien de objecten over een bedrijf of een huis getild moeten worden, is dat geen probleem. We kunnen zelfs boten uit het water halen en vervoeren. Met ons materiaal en onze expertise zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos!

Neem dus contact met ons op voor het transport van machines in Beerse en omstreken. Wij zullen samen met u voor de gepaste aanpak kiezen.

Tel.: 014/96 06 40
Contacteer ons!014/96 06 40